Share

Beste ,

Wij willen je graag op de hoogte stellen van het laatste nieuws rondom Partner Navigator.

In deze nieuwsbrief willen we een video-interview met je delen, waarin wij onze drijfveren en ideeën voor Partner Navigator met je bespreken.

Daarnaast zijn we verheugd om te kunnen melden dat we in februari een getalenteerde stagiair hebben mogen verwelkomen die nu werkt aan een uitdagende datascience opdracht. Ook hebben we een uitgebreide analyse van maatschappelijke thema's in de IT-sector, verzorgd voor onze mediapartner AG Connect, voor je beschikbaar.

Tot slot zijn we trots om te kunnen melden dat onze database is gegroeid tot bijna 100.000 bedrijven.

Met vriendelijke groet,
Ruud & Leo

Heb je opmerkingen over de nieuwsbrief? We horen het graag van je via info@partnernavigator.com

Volg ons op Twitter

#ICTBusinessnews

Video interview oprichters Partner Navigator

Eind vorig jaar hebben wij als oprichters van Partner Navigator deelgenomen aan een interview waarin we onze visie op de ICT-markt bespraken.

Partner Navigator is ontstaan vanuit onze gedeelde behoefte om de ICT-markt in kaart te brengen en doorzoekbaar te maken. Wij geloven dat een goed functionerend ICT-ecosysteem onmisbaar is voor het succes van bedrijven in Nederland.

Bekijk de video

Datascience-student Levi Schoonen versterkt Partner Navigator

Partner Navigator heeft datascience-student Levi Schoonen van Avans Hogeschool als stagiair aangenomen. Hij gaat zich richten op het uitbreiden van bedrijfsprofielen en het onderzoeken van voorspellende waarden in onze database. Levi zal ons helpen om onze data-innovatie te verbeteren en de efficiëntie te verhogen. We zijn erg blij met deze versterking en kijken uit naar zijn bijdrage aan ons team.

Lees verder

Saas4Channel Update

SaaS4Channel is ook dit jaar mediapartner van Cloudfest, het grootste cloud evenement in Europa. Als relatie van SaaS4Channel kun je je gratis inschrijven. Op de avond van 20 maart organiseert de Dutch Cloud Community de Dutch Night voor alle Nederlandse bezoekers.

SaaS4Channel zal aanwezig zijn en video-interviews opnemen met ondernemers uit de cloudmarkt.

Neem contact op met leo.vanschie@saas4channel.nl als je geïnteresseerd bent om mee te doen.

Database nadert de 100.000 IT en telecom bedrijven

Onze database groeit gestaag en nadert de mijlpaal van 100.000 bedrijfsprofielen. Momenteel zijn ruim 99.000 bedrijven actief in Nederland op het gebied van IT en telecom in onze database opgenomen. Tussen mei en december 2022 zijn er 6500 nieuwe ICT-bedrijven aan onze database toegevoegd.

Als je ook gebruik wilt maken van onze database, dan kun je gratis een account aanmaken.

Diversiteit en duurzaamheid vooral bij jonge bedrijven een thema

Partner Navigator heeft voor AG Connect twee analyses uitgevoerd op zijn database. Uit onze analyse blijkt dat maatschappelijke thema's zoals diversiteit en duurzaamheid steeds belangrijker worden voor IT- en telecombedrijven. Helaas leidt nog steeds zo'n 92% van de bedrijven in deze sector een man. Er is echter hoop, want jongere bedrijven laten meer vrouwen aan de top zien.

Lees verder


Onze contactgegevens:
Partner Navigator B.V.
Molen ’t Hert 22
3161 VK Rhoon
The Netherlands

Uitschrijven | Updaten


Email Marketing by ActiveCampaign