Share

Beste ,

In de periode dat de dagen snel korter worden hebben we weer veel nieuws voor je op een rijtje gezet. En daar hoort ook een update over de omvang en de diepgang van de Partner Navigator database bij. In oktober zijn daar weer ruim 4500 IT- en telecombedrijven aan toegevoegd en is ook het aantal contactpersonen en datapunten verder uitgebreid.

Heb je opmerkingen over de nieuwsbrief? We horen het graag van je via info@partnernavigator.com

Volg ons op Twitter

#ICTBusinessnews

IT & Zorgsector, een analyse van de markt

Dit jaar hebben we in opdracht van AG Connect een marktanalyse uit gevoerd naar de inzet van IT-bedrijven in de zorgsector. Ruim 500 bedrijven die zich specialiseren in de zorg zijn meegenomen in de analyse.

Lees verder

Salarisbenchmark voor Cloud Service Providers 2022

In het najaar van 2022 is door Partner Navigator onder Cloud Service Providers een onderzoek uitgevoerd naar het salarisniveau van verschillende functies. Naast medewerkerskosten zijn ook andere arbeidsvoorwaarden meegenomen.

Lees verder

Saas4Channel Update

September stond bij SaaS4Channel in het teken van security. Op de Borrelcast in Club Cinetone gingen Ruud Ramakers en Leo van Schie in gesprek met Jan Martijn Broekhof van Guardian360. Over ondernemen, cyberdreigingen en wat je daar als MSP tegen kunt doen … of misschien wel moet doen voor je klanten. Bekijk de opname of lees de gastcolumn van Jan Martijn over security voor MSP's.

Database Update

De database telt inmiddels 93.066 bedrijven die actief zijn in IT en/of telecom. Met bijna 22.000 geregistreerde partnerships bij veel fabrikanten en ruim 7900 hardware, 6800 softwarebedrijven en 20.000 gespecialiseerde diensten zijn er veel mogelijkheden om een IT-bedrijf in Nederland te vinden.

Lees verder


Onze contactgegevens:
Partner Navigator B.V.
Molen ’t Hert 22
3161 VK Rhoon
The Netherlands

Uitschrijven | Updaten


Email Marketing by ActiveCampaign